Svar on the frågestund

Filmar svaren till frågestunden idag, videon kommer upp snart :):):):))

A: how can a person give you so much strength yet still be your only weakness

Glömmer bort den här bloggen haha, dont know why men jaaaja. Idag tog jag sovmorgon till halv 11, åt en riktig frulle och sen vidare till gymmet. Var hemma 3 kanske och då fixade jag i mitt rum hela kvällen och vid halv 10 tog jag cykeln till Majo. Har nyss kommit hem och nu vet jag inte om jag ska titta på nån film eller sova, vi får se helt enkelt! pusss

F: Im so happy you are here

Världens finaste mamma! 
Idag efter skolan drog jag och lisa hem till mig och gjorde våra "dräkter" till skutt. De ska bli väldigt kul faktiskt. Vid halv 6 drog hon hem och då fixa jag mig och drog vidare till spininigen. Tog de väldigt lugnt för att jag hade ont i huvudet. Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen kanske plugga lite spanska. Ha de bra så hörs vi någon annan dag.

A: Throwback

Gör också en throwback som Filippa gjorde, fast det här är från musikalen vi hade mars. Saknar det såååå, bästa! 

F: throwback

bästa sommaren, I miss it so much!

F: that's not fare

Hej längesen igen, jag vet. Måste verkligen bli bättre men min inspiration är helt slut. Slutade iallafall klockan 2 idag. Ganska lugn dag idag eftersom vi hade en aula skrivning och man fick skriva i tre timmar men det tog inte så lång tid. Efter de hade vi bara två lektioner och på en av de tittade vi på film. Nu idag ska jag bara vara hemma och ta de lugnt. Ha en grym helg.
 

A: Story of my life

Herregud, vet inte riktigt vad jag ska säga. Fan vilken effekt den här låten och videon hade på mig, gud. Kan helt ärligt säga att tårarna började rinna när jag såg den. Brukar aldrig gråta till sånna saker men den här var verkligen så känslosam. Det med Louis grandparets tog så hårt på mig, fan alltså. Så stark video! Bästa killarna ♥

F: come back, be here

Hejsan, förlåt att jag inte har skrivit på länge. Lovet har varit jätte bra hittills och nu är de bara två dagar kvar. Idag ska jag iallafall dra med några tjejer till v-ås, jag ska egentligen inte köpa något men de är kul att följa med ändå. Ska fixa mig nu och sen ska vi vidare till tågstationen, hare gött så hörs vi senare.