F: memories are what worm you up inside, but they´re also what tear you apart

Har precis duschat och bäddat rent sängen, de måste vara den skönaste känslan. Idag har jag pluggat i ca tre timmar vilket jag är sjukt stolt över mig själv över. Satt och snackade med alice i skype och vi gjorde både företagsekonomi och juridik. Efter de har jag bara tagit de lugnt och tittat på serier. Den här söndagen har ändå varit bra, jag tycker ändå om söndagar (när man inte har läxor) för då kan man bara koppla av och så. Nu tror jag att jag ska titta ett avsnitt av tvd och sen sova så jag får många timmars sömn, godnatt.

A: Last night

Hade väldigt trevligt med mina fina vänner igår. Lagade mat och hade det väldigt mysigt! 
 
Idag har jag pluggat med filippa över skype typ hela dagen och jag känner mig verkligen så duktig haha! Nu ska jag dra till gymmet också och sen äta godis ;) 

F: plugg plugg plugg

Har inte gjort ett skit på hela dagen men nu ska jag sätta mig och plugga i några timmar, de kommer sluta med att de blir typ 45 minuter men ändå. De som jag ska plugga är företagsekonomi och juridik. Juridiken tycker jag är helt okej men fattar inte ett skit av förtagsekonomin så de måste jag verkligen plugga på. Ha en grym lördag så skriver jag antigen senare eller imorgon. 
 

A: Friday

Har pluggat lite ikväll, suttit lite vid datorn och ätit popcorn. Nu ska jag lyssna på musik och sen sovaaaaa! Xxxxx

F: keep calm and dream big

Kom hem från skolan vid 3 ungefär. Åt mycket mellis och sedan satt jag mig och pluggade, efter jag hade läst några sidor i boken så somnade jag och vaknade typ 2 timmar efter. Nu har jag iallafall läst slut boken och nu ska jag sätta mig och läsa på lite anteckningar och sånt. Hade bra!

F: If it's worth the risk, then be ready to take a fall

Har kommit hem från mitt första spinning pass för någon timme sen. Riktigt jobbigt men de var också rätt kul så de ska jag fortsätta med. Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen så ska jag plugga på lite jurudik, de behövs verkligen eftersom vi har prov på tisdag nästa vecka och jag fattar än inte så mycket. Hade så bra så skriver jag imorgon igen.

A: Sovmorgon!!!!!

Har sovmorgon idag så börjar 10 vilket är så sjuuuukt skönt! Har tagit det lugnt hela morgonen nu ska jag snart göra mig helt klar och sen möta mina classmates och dra vidare till skolan. Slutar halv 4 idag men hoppas dagen inte blir allt för lång eftersom vi haft sovmorgon, vi får väl se! Direkt efter skolan drar jag till farmor och farfar och senare ikväll måste jag plugga, lär inte hinna de imorgon för då ska jag på sån där körkurs så att även jag kan få vara ute på vägarna sen, heeehe. See you 

F: here we go again

Skolan var så lång idag, lektionerna gick saktare än vanligt och jag var sjukt trött. När jag kom hem såg jag ett avsnitt av tvd och sen somnade jag i typ två timmar. Efter de har jag bara tagit de lugnt, skulle egentligen har pluggat men gjorde jag de, nej. Nu ska jag sova och sen har vi sovmorgon imorgon vilket ska bli väldigt skönt. Sovgott!
La ihop en massa bilder för någon månad sen med massa inspiration.

F: do you still believe in one another

Har legat i min säng hela dagen och tittat på the vampire diaries och pluggat lite grann. Vet att jag är sjukt lat men de är bara så skönt att göra så på söndagar. Imorgon börjar skolan igen och jag är inte taggad alls, har verkligen haft söndagsångest idag. Imorgon så åker jag och alice till västerås efter skolan och sen träffar vi maja där lite senare. Nu ska jag fortsätta kolla på tvd och sedan duscha, hare gött!
vill tillbaka till härligaste ibiza.

A: Kärlek på flaska

Fick med dessa två hem från shoppingen i fredags, åååhhhh ♥

F: maybe we are just in love with the idea of being loved

Just nu chillar jag med mina homies som båda har lyckats somna i min säng. Innan var vi iallafall typ bara ute och cykla och så. Idag har jag firat mig hemma hos min pappa och träffat maja. 
 
Igår var jag och shoppade eftersom vi hade studiedag men jag hittade bara ett par skor. Så på måndag ska jag åka tåg till v-ås och träffa maja där och sen ska jag shoppa då istället. Nu ska jag göra någonting, antagligen typ väcka mina sociala kompisar haha. Hare bra!
 
 

F: i'm fine..everything is fine

Skolan var väldigt långsam idag, den ville liksom aldrig sluta. Men jag fick iallafall helg idag eftersom vi har studiedag imorgon. När jag kom hem från skolan tog jag bara de lugnt sen drog jag på core vilket inte alls gick nå bra idag. Nu hela kvällen har jag bara sutit och kollat på switched at birth som jag faktiskt titta klart på idag och den nya säsongen kommer ut i januari. Typ alla serier jag tittar på börjar i januari igen vilket suger för nu måste jag börja titta på något nytt. Men ska titta på youtubers nu så sovgott.
Random bild på mig från idag.

A: One Direction 13 Juni

Ord kan inte beskriva hur jävla taggad jag är åhåhååhåhåhåhåh

A: I just want to lay on your chest and listen to your heartbeat

Det har varit en jobbig dag idag och är glad att den snart är över! Ska läsa lite nu och sen sovaaaa. Har sovmorgon imorgon igen (thank god) och sen slutar vi ganska tidigt, sen är det helg eftersom att vi har studiedag på fredag!!! wooohhoh! puussssss

F: beanies

Beställt snyggaste mössan från jfr nyss. Kommer lätt att användas hela hösten och vintern. Själv är jag en sån som älskar att använda mössor och gör de så fort som de blir kallt, haha de behöver inte ens vara kallt. Jag valde att beställa en grå mössa som de står ain't no wifey för jag tyckte den var väldigt cool.
 
 
 
 
 

F: I'm repeating my favorite song

 
Min favoritlåt just nu helt klart! Den är så himla bra. 
Drog hem till alice direkt efter skolan som ni såg i alice inlägg. Vi drog till gymmet vilket var otroligt jobbigt men bra. Eftersom jag tränade hårt igår har jag riktig träningsvärk nu, men de är ju ganska skönt ändå. 
 
Imorgon fyller jag år vilket känns kul faktiskt men är riktigt nervös över alla fula bilder som kommer komma upp på facebook. Nu ska jag titta klart på hollywood fruar.

A: Don't you ever say I just walked away I will always want you

Jobbig dag i skolan idag verkligen, men nu sitter jag framför teven och tittar på Svenska Hollywoodfrukar så jag överlevde!! Filippa följde med mig hem efter skolan idag, vi pluggade lite, åt godis och sen drog vi till gymmet bara sådär helt random, vädligt skönt var det!
 
Har sovmorgon till 10 imorgon vilket verkligen är välbehövligt, sen är det studiedag på fredag också så snart helg! Är så sjuuuukt taggad så de finns inte haha! Nu ska jag mysa med min mor framför tv;n, pusss

F: Stop competing with others and start competing with yourself

Kom hem från ett riktigt jobbigt kikboxningspass för någon timme sen. Min kropp är så trött nu men de är de värt i efterhand. Kikboxning är verkligen jättekul och jobbigt så funderar du på att prova de så tycker jag lätt att ni ska göra de. Nu är jag så trött för jag kunde inte somna igår så jag ska faktiskt lägga mig. Sovgott alla!
Random bild på Lucila, Hanna, Lisa och mig!

A: Let's crawl under a big blanket and watch movies

Lätt bästa mellisen! 
Seg dag idag, började 8.25, hade tre lektioner och tittade på film på alla lektioner och slutade sedan 11.15. Jag Hanna och Murre stannade kvar på extramatte och gjorde några tal där vilket var det smartaste jag har gjort på länge haha, nu slipper jag göra allt hemma! Drog till gymmet vid 4, sen hem till Majo och snackade ett tag och nu ska jag äta. Senare ska jag duscha, plugga och sen blir det mys framför idol! X 

F: I want to be alone but I don't want to feel lonely

Sov hos Lucila inatt ju och de var riktigt mysigt. Vi tre (Sofia var med) låg och snackade fram till fem imorse så när jag vaknade var jag riktigt trött. Jag drog hem vid ett för vi skulle fira mig klockan två eftersom jag fyller 16 på onsdag. Efter de somnade jag ett tag och vaknade upp med huvudvärk så jag har bara tagit de lugnt hela kvällen. Nu ska jag duscha och sen ska jag kanske plugga lite matte och sen sova. 
För att de inte ska bli helt bildlöst får ni en bild på mig och Lucila från i sommras när vi var på ibiza.
 

A: Nytt

Köpte detta idag på H&M för 80kr, vilka kap! 

F: All my life I been waiting for someone like you

Jag har inte gjort något speciellt idag alls. Tittat runt lite på datorn och hjälpt mamma att tvätta bilen. Natten spenderar jag hos Lucila med henne och kanske Sofia. Kommer nog bli riktigt grymt, en massa tjejsnack och skratt. Nu ska jag sitta och lyssna på musik ett tag sen ska jag dra dit. Ha en bra lördagskväll.

Bild på Sofia, mig och Lucila från sommaren.

A: I never meant to start a war, I just wanted you to let me in

Idag har verkligen varit en jobbig dag, men spenderade kvällen med tjejerna och nu har jag nyss kollat på the hunger games med familjen så dagen slutade helt okej ändå. Nu ska jag läsa några bloggar och sen sova, sleep tight babes 

Filippa: Unplanned days & night turn out to be the best ones

Jag och Sofia kom hem från skolan vid typ halv fyra och då pluggade hon lite och jag satt bara vid datorn. Sen käka vi middag och efter de kom Lucila. Vi hade sjukt kul, har inte skrattat sådär mycket på länge! Vid typ halv tio bestämde vi oss för att dra ut och då muppade vi oss bara och stod och snacka med folk. Vid typ skulle Sofia hem och då gick jag och Lucila bara runt sen drog hon ett tag efter de. Nu när jag kom hem bestämde jag mig för att spela gitarr och sjunga så de har jag gjort nu ett tag men jag blev så trött så jag ska gå och lägga mig, så godnatt!
En bild på Sofia och mig sen förra helgen.

Länkbyte

 
Vi kör ett länkbyte med våra fina vänner som också har en blogg tillsammans. Tycker faktiskt ni ska ta och klicka in där för deras blogg är riktigt grym. De är bara att trycka på bilden så kommer ni dit!

F: people build up walls, not to keep others out, but to see who cares enough to break them down

Hejsan! Min skoldag var helt okej, den va kort så. Efter skolan drog jag hem och titta lite på någon serie sen drog jag på core. De var roligt men väldigt jobbigt. Jag har inte tränat på nästan en månad men nu ska de bli skillnad på de, är riktigt taggad på att börja träna igen. Men nu ska jag gå och lägga mig faktiskt för jag är väldigt trött och ska orka med hela helgen, hoppas de händer nå roligt. Sov gott och ha de så bra.
 
ni får en väldigt gammal bild på mig, hittade den på min insta och tänkte att de var lite kul att lägga upp.
 

A: Sometimes I try not to think

Måste säga att min hållning på bilden Filippa la upp i förra inlägget ser bra ut right? Eller inte
 
Har sovmorgon till 10 idag så ligger just nu i sängen och inte gör någonting alls verkligen. Slutar 20 i 3 sen så har inte en allt för lång dag idag vilket är skönt! Efter skolan ska jag bara hem och sen kanske gymma, eller plugga matte (som jag inte alls förstår..... bra där) men det återstår att se! Nu ska jag mysa framför teven, x

F: the road is long, we carry on, try to have fun in the meantime

Känns riktigt bra att ha börjat blogga tillsammans med någon igen, de gör hela grejen mycket roligare. Förut har jag bloggat tillsammans med några tjejer på en annan blogg, men så slutade vi med de och jag började blogga ensam igen vilket inte alls är lika roligt. 
 
Idag efter skolan drog jag hem och var hemma ett tag och hade tråkigt men sen drog jag hem till Lisa och tittade på the conjuring eller nå. Den var bra men läskig men de är ju meningen med skräckfilmer. Nu vet jag inte om jag ska sova eller sitta vid datorn ett tag till. Jag får se, men godnatt iallafall.
 
 så härlig bild! 

A: Our Moment

Den här videon får mig ju att vilja köpa deras parfym ännu mer, haha

F: välkomna!

Hej, nu tänkte jag göra mitt första inlägg här. Vet inte riktigt vad jag ska börja med att skriva men får väl vara tråkig och skriva om min dag. Direkt efter skolan drog jag och Alice hem till henne och plugga lite matte. Efter de bestämde vi oss för att ta lite bilder så vi kunde ha en header bild och efter de satte vi (läs alice) igång och fixa bloggen. Jag drog hem från henne runt 7 och sen har jag tittat på idol och hollywood fruar. 
 
Ska försöka blogga så mycket jag kan här och de ska faktiskt bli riktigt kul. De kommer snart komma upp lite beskrivning om oss, om de inte redan har kommit upp. Jag hoppas ni stannar!
 
Min favorit bild från sommaren, saknar de så!

About us

Hejsan hoppsan, jag heter Filippa och är en av ägarna på den här bloggen. Jag är 16 år och på gymnasiet går jag ekonomi. Bor i en liten stad nära Västerås. På fritiden är jag med mina kompisar, gymmar eller bara chillar. Jag är totalt beroende av serier, av musik, titta på youtube klipp och att sjunga. Annars gillar jag att dansa, skriva låtar och sova.
Alice Karlstedt, 97a, 16 år, 5922 dagar ung. (jag till höger) Bor på samma ställa som Filippa, i en liten liten stad utanför Västerås som förmodligen inte ens finns med på en Sverigekarta. Går precis som Filippa första året på ekonomiprogrammet och triv ganska bra än så länge! När jag inte sitter hemma och pluggar matte eller är i skolan så hittar ni mig framför datorn, och antingen tittar jag på någon serie, youtube videos eller framför tumblr. Brukar också umgås med mina två besties så ofta jag kan, vilket inte är allt för ofta. Någonting mer intressant om mig tror jag det inte finns att berätta, men om ni undrar någonting är det bara att fråga! x